top of page
corporate flowers

Λουλούδια εταιρικών εκδηλώσεων


     Τραπέζια συνεδρίων, εκθεσιακά φυτά, μπουκέτα ειδικής προώθησης, λουλούδια προώθησης προϊόντων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας και για να παράγουμε την τέλεια λύση.
Είτε χρειάζεστε επιτραπέζιες συνθέσεις για συνέδριο, φυτά για εκθεσιακό περίπτερο, μπουκέτα για ειδική προσφορά, λουλούδια για παρουσίαση προϊόντος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια για εταιρικές εκδηλώσεις και παράδοση εβδομαδιαίων λουλουδιών γραφείου από τον ανθοπωλείο Χλόη Flowers exclusive  δημιουργούνται, παραδίδονται και εγκαθίστανται από την ομάδα μας.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία των εποχιακών λουλουδιών και των φρέσκων λουλουδιών για δεξιώσεις γραφείου, λόγω του αντίκτυπου που θα έχει στην εικόνα της επιχείρησή σας.

Οι Υπηρεσίες μας:

 • Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας δώσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη προσφορά για να καλύψετε τις ατομικές και πολιτιστικές ανάγκες της εταιρείας σας.

 • Προσφέρουμε παράδοση το Σαββατοκύριακο, καθώς και ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική εγκατάσταση.

 • Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά αντικείμενα, φυτά και στήλες προς ενοικίαση..

 • Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο πακέτο λουλουδιών.

 • Πολλοί εταιρικοί πελάτες υψηλού προφίλ έχουν εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες μας.

Corporate decoration
GALLERY


Παρέχουμε εβδομαδιαία παράδοση λουλουδιών σε εταιρείες της Αθήνας, για χώρους υποδοχής γραφείων. Οι συνθέσεις λουλουδιών για δεξιώσεις γραφείων είναι ένας τρόπος για να αυξήσετε το ηθικό των υπαλλήλων, να χαιρετίσετε τους πελάτες και να προωθήσετε μια εικόνα προοδευτικότητας και αίσθησης συνολικής ευημερίας από τον οργανισμό σας. Ακόμα κι αν τυχαίνει να εργάζεστε σε ένα πιο συντηρητικό ή παραδοσιακό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως ένα κτίριο γραφείων, μια τράπεζα ή ένα επίσημο εστιατόριο, το σωστό εταιρικό ανθοπωλείο μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

Οι τακτικές και συνεχείς εταιρικές υπηρεσίες λουλουδιών και τα εταιρικά λουλούδια από το Χλόη Flowers exclusive είναι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ συνεκτική, ενεργητική εταιρική κουλτούρα και σκόπιμη ευθυγράμμιση μεταξύ των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα προβάλλετε το μοναδικό στιλ της επωνυμίας σας ή αντανακλώντας τους στόχους, τις επιτυχίες σας, και τους λόγους για την εκδήλωση και τον εορτασμό σας.

Λουλούδια για εταιρικές εκδηλώσεις: Πώς να δημιουργήσετε και να μετρήσετε τον αντίκτυπό σας


Τα λουλούδια για εταιρικές εκδηλώσεις δίνουν τον τόνο στην εκδήλωσή σας και το μετατρέπουν σε μια γοητευτική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και τους συμμετέχοντες, είτε πρόκειται για μια γιορτή σε όλη την εταιρεία, ένα εορτασμό συγκέντρωσης χρημάτων, μια εκδήλωση δικτύωσης, μια ευκαιρία για επιτυχία πελάτη, ένα μεγάλο άνοιγμα, ένα πάρτι έναρξης ή οτιδήποτε μπορεί να ωφεληθεί από λουλούδια για εταιρικές λειτουργίες. 

Παρέχουμε φρέσκα λουλούδια, χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας και δουλεύουμε κάθε φορά με μοναδικό στόχο, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση με το χώρο.

Σε μια αίθουσα δεξιώσεων, σαλόνι ξενοδοχείου, VIP χώρο, στον τελευταίο όροφο, αίθριο ή κήπο, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε σίγουροι, να απολαύσετε το πάρτι που έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να έχετε.

Εν τω μεταξύ, φτάνουμε πάντα νωρίς για να οργανώσουμε και διακοσμήσουμε τα λουλούδια για εταιρικές εκδηλώσεις, επικοινωνούμε εκ των προτέρων με το προσωπικό του ξενοδοχείου και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πίσω από τα παρασκήνια για να βεβαιωθούμε ότι όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί. Στο τέλος του βραδιού ή μετά το πάρτι, στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εμπειρία για την οποία εσείς και οι καλεσμένοι σας θα μιλάτε για τα επόμενα χρόνια.

Κάνοντας μια δήλωση και ρυθμίζοντας τη διάθεση:      Λουλούδια για εταιρικές λειτουργίες και φρέσκα λουλούδια καθημερινά


Οι εταιρικές εικόνες λουλουδιών συμβάλλουν στη δημιουργία μιας διάθεσης που διαφέρει από τον εξωτερικό κόσμο και βοηθάει τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας (με θετική και γόνιμη έννοια) να καλλιεργούν και να διαιωνίζουν μια παραγωγική διάκριση μεταξύ του τι συμβαίνει σε εξωτερικούς χώρους τι συμβαίνει μέσα στο χώρο εργασίας. Η αλλαγή ταχυτήτων, λοιπόν, είναι ένας τρόπος για τους ανθρώπους να κάνουν το άλμα από τον ελεύθερο χρόνο σε μεγαλύτερη πρόθεση, σε μια εστιασμένη κατάσταση του νου και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων. Πολύχρωμες μαργαρίτες ζέρμπερες, κίτρινα νάρκισσους, λευκές τουλίπες, βιολέτες, μοβ έως φούξια ή λευκές ορχιδέες, λουλούδια αζαλέας και θάμνοι σε γλάστρες, συμπεριλαμβανομένων μίνι τριανταφυλλιές και μια σειρά από άλλα λουλούδια γραφείου μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό του αέρα, να φωτίσουν την ατμόσφαιρα του γραφείου και να μια πλούσια, θετική και δημιουργική ενέργεια για κάθε χώρο.

Τα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου και τα γραφεία είναι τρόποι χαμηλής συντήρησης για να κάνουν τον χώρο να είναι πιο ελκυστικός και πλούσιος, υγιής και ευνοϊκός για την παραγωγικότητα. Φυσικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να φροντίζετε και να συντηρείτε τακτικά τα φυτά γραφείου σας ως μέρος του πακέτου λουλουδιών μας.

Διαθέτουμε πανέμορφες κι ιδιαίτερες ποικιλίες φυτών, που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τη μείωση των ρύπων στον αέρα, είναι ευχάριστα στο διαλογισμό και πολύ φιλικά για εξοπλισμένα γραφεία με ξύλινο δάπεδο. 

 Έχετε πραγματικά πολλές επιλογές στα λουλούδια και τα φυτά γραφείου, τις οποίες στο ανθοπωλείο μας θα χαρούν να συζητήσουν κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν συμβουλευτικής και εισαγωγικής συνεδρίας. 

Στο Χλόη Flowers exclusive είμαστε επίσης σε θέση να σας προσφέρουμε εταιρικές τιμές λουλουδιών σε έναν προϋπολογισμό εκτός από απίστευτα σχέδια και φανταστική εξυπηρέτηση πελατών. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση του τι είδους εβδομαδιαίες υπηρεσίες λουλουδιών και οφέλη παρέχουμε εκτός από τα λουλούδια μας για εταιρικές εκδηλώσεις:

 • Μια εισαγωγική συνάντηση γνωριμίας, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούμε συνεννόηση για τα λουλούδια και συζητάμε για τις προτιμήσεις σχεδιασμού και διακόσμησης στην επιλεγμένη τοποθεσία

 • Παράδοση λουλουδιών στην Αθήνα.

 • Ειδική φροντίδα εγκατάστασης και συντήρησης λουλουδιών για εταιρικές λειτουργίες, καθώς και παράδοση και φροντίδα για καθημερινές εταιρικές εκθέσεις λουλουδιών και λουλούδια για εκπαιδευτικά προγράμματα

 • Εγγύηση ικανοποίησης πελατών και φρεσκάδας λουλουδιών

 • Επιλογή για προσαρμοσμένο χειρισμό μηνιαίας χρέωσης για απλοποιημένες και εύκολες πληρωμές

 • Εύκολη πρόσβαση και διαχείριση του λογαριασμού σας στο Διαδίκτυο. Κι αλλα!

   Επικοινωνήστε με το Χλόη Flowers exclusive, σήμερα για να γεμίσετε το χώρο σας και να ορίσετε τον τόνο που θέλετε με εκπληκτικά σχέδια λουλουδιών.

bottom of page