top of page
Hotel flower decorations

Υπηρεσίες διακόσμησης ξενοδοχείων
                                                                                          

      Με την πάνω από 23 χρόνια εμπειρία μας έχουμε κατανοήσει απόλυτα τις συγκεκριμένες απαιτήσεις αυτού του τομέα. Σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση για το ξενοδοχείο σας.

 

Κάντε τους καλεσμένους σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι με καλλιτεχνικές, δημιουργικές, φρέσκες συνθέσεις λουλουδιών και φυτών.

 

Το Χλόη Flowers exclusive έχει πολυετή εμπειρία στην παροχή λουλουδιών σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αθήνας. 

Κατανοούμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις αυτού του τομέα.

Προσφέρουμε:

  • Γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση

  • ΔΩΡΕΑΝ προσφορά και συνάντηση

        Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά για να ικανοποιήσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες του            χώρου σας.

  • ΔΩΡΕΑΝ βάζα

        Αναδείξτε καλύτερα το χώρο σας με ανθοσυνθέσεις.

  • Εγγυημένα φρέσκα λουλούδια.

        Θα διασφαλίσουμε ότι οι συνθέσεις λουλουδιών θα φαίνονται καταπληκτικές καθ' όλη τη          διάρκεια της εβδομάδας.

  • ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή για μια εβδομάδα

  • Προσαρμοσμένη μηνιαία χρέωση

        Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα χωρίς να πληρώνετε για κάθε συναλλαγή.

  • Υπηρεσία παράδοσης

        Υπηρεσία παράδοσης Σαββατοκύριακου και εκτός ωρών (μόνο Αθήνα).

  • Μια ανταγωνιστική προσφορά

Χρησιμοποιείτε ήδη τις υπηρεσίες ανταγωνιστών μας; Συγκρίνετε τις υπηρεσίες τους με τις δικές μας και λάβετε μια ανταγωνιστική προσφορά.
 

Μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς και την εταιρεία σας!

Hotel flower decorations
Hotel flowers decorations


   Επωφεληθείτε με εντυπωσιακές και απολύτως πανέμορφες συνθέσεις λουλουδιών για το ξενοδοχείο σας. Καινοτόμα και δημιουργικά σχέδια σε πολυτελή βάζα που σας προσφέρει το Χλόη Flowers exclusive..

Ως ειδικοί των λουλουδιών σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, επιχειρηματικές κι επαγγελματικές, καθώς και περιστάσεις οικείες και προσωπικές. Τα σχέδιά μας είναι πάντα ιδιαίτερα και συνοδεύονται από εγγυημένη άψογη εξυπηρέτηση, παράδοση και εγκατάσταση, ειδικά όταν πρόκειται για ανθοσυνθέσεις ξενοδοχείου.

 

Είναι σίγουρο πως οι ανθοσυνθέσεις ξενοδοχείου βελτιώνουν την εμπειρία φιλοξενίας και την ευχάριστη διαμονή για τους επισκέπτες σας και την άνεση που τους παρέχετε.

Η ομάδα διακόσμησης του Χλόη Flowers exclusive  προσφέρει συνθέσεις λουλουδιών σε στυλ ξενοδοχείου που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Φρέσκες, εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών στο λόμπι σε ξενοδοχεία και διακόσμηση λουλουδιών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν χρειάζεται να είναι περίεργες για να φαίνονται πλούσιες. Ούτε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εξωφρενικές, εμφανείς κατασκευές για να τραβήξετε τα μάτια των καλεσμένων σας.

Διαφορετικοί τύποι ιδεών ρύθμισης λουλουδιών: Floral ρυθμίσεις ξενοδοχείου για να επισημάνετε με μοναδικό τρόπο αυτό που προσφέρετε.

Πολυτελείς συνθέσεις λουλουδιών ξενοδοχείου:    Ποιοι τύποι λουλουδιών είναι τα καλύτεροι για τα ξενοδοχεία;
Έχουμε καταφέρει να βοηθήσουμε τους πελάτες να βρουν τη σωστή λουλουδάτη σύνθεση για το  ξενοδοχείο τους, λουλούδια εκδηλώσεων, λουλούδια γάμου και λουλούδια δωματίου ξενοδοχείου και εταιρικά σχέδια λουλουδιών για πάνω από δύο δεκαετίες. 

Οι ιδιαίτερες τάσεις των λουλουδιών που αφορούν το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι και τη διαθεσιμότητα λουλουδιών, τους προϋπολογισμούς και τη φρεσκάδα αποτελούν πάντα μέρος της εξίσωσης, ανεξάρτητα από το εάν συνεργαζόμαστε με μικρά καταστήματα μπουτίκ, πολυτελείς και παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες ή οργανώνοντας ανταγωνιστικές εταιρικές τιμές λουλουδιών για μία από τις πολλές επιχειρήσεις, δεξιώσεις και γκαλά, γραφεία και μεγάλα εγκαίνια. 

Όχι μόνο το Χλόη Flowers exclusive προσφέρει παράδοση λουλουδιών την ίδια ημέρα και έγκαιρη εξυπηρέτηση , αλλά και οι ανθοσυνθέσεις του ξενοδοχείου μας έχουν επίσης έμφαση στη βιωσιμότητα και το εποχιακό λουλούδι. Αγοράζουμε συχνά λουλούδια για εκπληκτικά σχέδια και εξωτικά φυτά για ξενοδοχεία από τοπικές αγορές λουλουδιών και γνωστές ποιοτικές αγορές λουλουδιών..

Οι φιλικές προς το περιβάλλον συνθέσεις λουλουδιών του ξενοδοχείου αποτελούν επίσης μέρος της αποστολής μας, ως κορυφαίος ανθοκόμος της Αθήνας που βλέπει τον εξέχοντα ρόλο που παίζει το περιβάλλον μας για να μας βοηθήσει να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά σχέδια λουλουδιών και να μεταμορφώσουμε τις ιδιαίτερες στιγμές και τη διαμονή των επισκεπτών στο ξενοδοχείο σας σε αγαπημένες, δια βίου αναμνήσεις.

Οι βιώσιμες ξενοδοχειακές συνθέσεις λουλουδιών είναι κάτι που προσφέρουμε σε καθέναν από τους πελάτες μας, επειδή τόσα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία κατανοούν και δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση και τη διατήρηση των πόρων του πλανήτη μας. Από εδώ προέρχονται η φυσική ομορφιά και τα λουλούδια. Δείχνοντας στους επισκέπτες αυτήν τη δέσμευση να επηρεάσουν θετικά το περιβάλλον είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν όχι μόνο μια αίσθηση ομορφιάς και εκλεπτυσμένης αισθητικής, αλλά και την ευαισθητοποίηση, τη φροντίδα και την προσοχή.

Σε μια εποχή κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και διαφημιστικής εκστρατείας, όπου οτιδήποτε μπορεί να γίνει viral, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολυτελείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, διαδεδομένες ομάδες φιλοξενίας και ακόμη και μικρότερα ξενοδοχεία.

Πέρα από τις πολλές διιαφορετικές ποικιλίες λουλουδιών, οι αρχές παραμένουν οι ίδιες. Η προσπάθεια πίσω από κάθε δημιουργική και τελική πινελιά παραμένει υψηλή. Με μια ποικιλία λουλουδιών στο ξενοδοχείο, μπορείτε να επιτύχετε ένα φυσικό στιλ, τάξη και πολυτέλεια. Ανεξάρτητα από το στιλ των συνθέσεων που θα επιλέξετε, θα βρείτε ευκαιρίες για να παρουσιάσετε πολυτελείς ανθοσυνθέσεις ξενοδοχείων για ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, να χτίσετε ίντριγκες και να επηρεάσετε σημαντικά τους επισκέπτες καθώς χαλαρώνουν,   απολαμβάνουν  ένα ποτό,ένα κοκτέιλ.

Η ιδιαίτερη προσοχή μας στις λεπτομέρειες και τις βιώσιμες πρακτικές λουλουδιών μας επιτρέπει επίσης να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο ανταγωνιστικές εταιρικές τιμές λουλουδιών και τον προϋπολογισμό από έναν κορυφαίο ανθοπωλείο στην Αθήνα. Η εξειδικευμένη ομάδα μας υιοθετεί μια τέτοια νοοτροπία ακόμη και για πολυτελείς διακοσμήσεις γάμου ξενοδοχείου, λουλούδια ειδικών εκδηλώσεων και μεγάλες ανθοσυνθέσεις στο λόμπι του ξενοδοχείου.

bottom of page