top of page
corporate flowers

Λουλούδια και φυτά γραφείου...                                   

     Οι συνθέσεις λουλουδιών γραφείου και οι συνθέσεις πράσινων φυτών προσθέτουν μια εντελώς νέα διάσταση στο εταιρικό σας περιβάλλον. Μάθετε πώς τα λουλούδια και τα φυτά γραφείου για τον χώρο εργασίας σας μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην επιχείρησή σας.

Προσθέστε μια φιλόξενη και θετική αύρα στο γραφείο σας με σύγχρονες συνθέσεις      λουλουδιών.

 • Χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση εταιρικών συμβάσεων.

 • Κάθε σύνθεση έχει δημιουργηθεί προσεκτικά για να ταιριάζει στις προσωπικές σας απαιτήσεις

 • Εβδομαδιαία προσφορά λουλουδιών γραφείου.

 • Ξεκινώντας από μόνο 30,00 € την εβδομάδα.

 • ΔΩΡΕΑΝ * δοκιμή για μια εβδομάδα.

 • Εγγυημένη φρεσκάδα όλη την εβδομάδα.

 • Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αντικαταστήσουμε τα λουλούδια και τα φυτά.

 • ΔΩΡΕΑΝ βάζα.                                                                                                                                                  Βάζα που ταιριάζουν σε διαφορετικά λουλούδια την εποχή και ενισχύουν τα σχέδια λουλουδιών και την εμφάνιση του γραφείου.

 • ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη διαβούλευση.

        Η εξυπηρέτηση πελατών θα καλύψει τις ατομικές ανάγκες της εταιρείας σας.

 • ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία συντήρησης.

        Για γραφεία με τρία ή λιγότερα φυτά.

 • Προσαρμοσμένα προϊόντα.

        Προωθήστε την εταιρεία σας με τα προϊόντα μας προσθέτοντας τα δικά σας λογότυπα,            κάρτες και προσαρμοσμένη εμφάνιση και αίσθηση που ταιριάζουν με την εταιρική σας              ταυτότητα.

 • Προσαρμοσμένη μηνιαία χρέωση.

        Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα μέσω του λογιστικού  συστήματος, χωρίς να               .          πληρώνετε για κάθε συναλλαγή.


Εταιρικά δείπνα, συνθέσεις αίθουσας συνεδριάσεων, λουλούδια συνεδρίων, λουλούδια υποδοχής και εταιρικά δώρα είναι μόνο μερικά παραδείγματα των υπηρεσιών μας.

Μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς και την εταιρεία σας!

* Η προσφορά υπόκειται σε ελάχιστη παροχή λουλουδιών 4 εβδομάδων, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε πραγματικά την υπηρεσία μας.

Office flowers & plants
Office flowers & plants

Μια ανάσα φρέσκου αέρα για το χώρο του γραφείου σας, με τα σχέδια του Χλόη Flowers exclusive.
Στο Χλόη Flowers exclusive, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι μόνο πρακτικό να έχουμε φυτά γραφείου και λουλούδια γραφείου αλλά να έχουν και έχουν και ιδιαίτερο στυλ. 

Αναγνωρίζουμε ότι καθώς το εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον μας γίνεται όλο και πιο απασχολημένο, χρειαζόμαστε σημεία πράσινου, για να μας εξισορροπούν και να μας διώχνουν το άγχος. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας στην Αθήνα, μπορούμε να σχεδιάσουμε την τέλεια πράσινη περιοχή, η οποία θα επιτρέψει στους υπαλλήλους σας, να πάρουν, βαθιά ανάσα αέρα, να επικεντρώσουν εκ νέου την ενέργειά τους στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, οι συνθέσεις των λουλουδιών Χλόη μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο χώρος γραφείου σας θα εμπλουτιστεί και θα σας ευχαριστήσει. Από τη στιγμή που θα μπείτε στο κτίριο, θα έχετε την εμπειρία να έχετε φυτά γραφείου ή λουλούδια γραφείου στο εργασιακό σας περιβάλλον. 

Μελέτες έχουν δείξει ότι περισσότερες επιχειρήσεις επωφελούνται από την ύπαρξη φυτών γραφείου και λουλουδιών γραφείου στο περιβάλλον εργασίας. Καθώς τα λουλούδια και τα φυτά γραφείου λειτουργούν ως βελτιωτικά της διάθεσης. Αυτό επιτρέπει τη δυνατότητα δημιουργικής ατμόσφαιρας, ειδικά όταν η οικονομία κυμαίνεται, η ανεργία αυξάνεται και τα άτομα δεν είναι σίγουρα για το μέλλον.

Φυτά γραφείου και τα οφέλη τους
Στο Χλόη Flowers exclusive γνωρίζουμε ότι τα φυτά γραφείου και τα λουλούδια γραφείου φέρνουν χρώμα, χαρακτήρα και φωτεινότητα σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, τα λουλούδια γραφείου μπορούν επίσης να μειώσουν τις καθημερινές πιέσεις του εργασιακού περιβάλλοντος, μαζί με τα ακόλουθα οφέλη:

Φυτά γραφείου - οξυγόνου μπορούν να απορροφήσουν το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα ενώ απελευθερώνουν το οξυγόνο που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Χωρίς να παρέχεται το απαραίτητο οξυγόνο στο χώρο του γραφείου μας, ο εγκέφαλος μπορεί να γίνει αργός, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της παραγωγικότητας. Έχοντας τα φυτά να εκπέμπουν φρέσκο ​​οξυγόνο αντί για ανακυκλωμένο αέρα, η παραγωγικότητα μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Φυτά γραφείου - καθαρού αέρα, είναι χρήσιμα εργαλεία για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που δημιουργείται στο γραφείο. Τα φυτά αυτά διασπούν επιβλαβή χημικές ουσίες στον αέρα σε οργανικά υποπροϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τροφή στο χώμα τους. Ως αποτέλεσμα, ο καθαρισμός του αέρα στο γραφείο από τη σκόνη.

Φυτά γραφείου - μείωση άγχους, το πράσινο χρώμα είναι ένα πολύ χαλαρωτικό χρώμα και πολύ διαδεδομένο στον κόσμο. Επομένως, είναι πολύ φυσικό να νιώθουμε άνετα όταν περιτριγυρίζουμε από πράσινα φυτά ή έναν διαμορφωμένο χώρο πρασίνου. Η ένταση και το άγχος μαζί με ορισμένες από τις αιτίες των πονοκεφάλων και της κόπωσης μειώνονται.

Φυτά γραφείου - μείωση θορύβου, μέσω της χρήσης στρατηγικά τοποθετημένων φυτών σε γωνίες ή γύρω από ένα χώρο εργασίας, η ηχορύπανση μπορεί να μειωθεί μέσω της απορρόφησης του ήχου από τα φυτά.

Φυτά γραφείου - ομορφιάς, μπορούν να αλλάξουν δραματικά την άποψη ή το τοπίο ενός κτιρίου ή ενός γραφείου. Μπορούν να αναδείξουν την ελκυστικότητα οποιουδήποτε κτιρίου ή χώρου εργασίας, καθώς και να φωτίζουν την ατμόσφαιρα.

Φυτά γραφείου - ατμόσφαιρα - η ύπαρξη φυτών ή λουλουδιών στο περιβάλλον του γραφείου ή του σπιτιού σας δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Φυτά γραφείου - δημιουργικότητα, τα φυτά μπορούν να διεγείρουν τον εγκέφαλό σας, οδηγώντας σας με περισσότερη δημιουργικότητα, καθώς εστιάζετε περισσότερο ενώ εμπνέεστε.

Είναι σαφές ότι αποκομίζουμε αρκετά οφέλη από την ύπαρξη φυτών γραφείου και λουλουδιών στο χώρο εργασίας και διαβίωσης. Ωστόσο, όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια, καθώς συχνά δεν είμαστε σίγουροι από πού να ξεκινήσουμε κατά την εισαγωγή φυτών και λουλουδιών σε εσωτερικούς χώρους. Το Χλόη Flowers exclusive είναι εδώ για να σας βοηθήσει.  

 

Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε και να εκτιμήσουμε τον διαθέσιμο χώρο - είτε πρόκειται για παραδοσιακό γραφείο σε εταιρικό περιβάλλον είτε για οικιακό γραφείο - με τα καλύτερα διαθέσιμα φυτά και λουλούδια που θα σας δώσουν την πιο αισθητική ευχάριστο σχέδιο. Θα σας συμβουλέψουμε επίσης για το πόσο ή λίγη προσοχή και φροντίδα θα χρειαστούν τα φυτά εσωτερικού χώρου σας, έτσι ώστε να έχετε τα περισσότερα οφέλη από τα φυτά που σας περιβάλλουν.

 

Επομένως, επικοινωνήστε μαζί μας στο ανθοπωλείο Χλόη Flowers exclusive και θα σας συμβουλεύσουμε  για τα καλύτερα φυτά και λουλούδια γραφείου για να δημιουργήσετε το καλύτερο παραγωγικό περιβάλλον. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο, παραγωγικό και φωτεινό περιβάλλον που είναι επίσης πολύ ευχάριστο για τα μάτια. Γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πιο φυσικά εργαλεία της φύσης προς όφελός σας.

   

  xloi-flowers.gr                    Χλόη flowers exclusive   Λεωφ. Θηβών 241 - Περιστέρι   Τ.Κ 12135   Αθήνα  -  Τηλ. 2155105081

email: info@xloi-flowers.gr

bottom of page